Fornuftig helg

Denne helgen har vært veldig effektiv. Jeg har fått gjort nesten alt jeg hadde planlagt. På fredag hadde vi en hyggelig kveld på byen. Først var vi på en pub som heter King´s Cross og deretter så vi James Bond. Filmen var akkurat som forventet, gidder ikke å si mer om den. Ellers har jeg fått lest en del, gjort en øving, ryddet på hybelen, vasket klær og trent. Ellers har det ikke skjedd noe spennende.

Gleder meg til neste uke. Da blir det squashtrening på tirsdag og Bigbang på fredag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».