En morsom helg!

Endelig har jeg fått lagt opp filmen fra helgen. Jo senere det blir på kvelden, jo mindre bryr folk seg om at kameraet er på. :) For min egen del er jeg glad for at kvelden sluttet så pass tidlig. Blir nok mye filming utover.
Dette får meg til å tenke på at her sitter vi og BETALER for et webhotell. Hvor mye diskplass har vi her? Er det ikke nok til å gi ut en liten kvote til hvert medlem?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.