Update from the states….

Hej alle sammen sorry blir lite update fra meg nå skal jeg skjerpe meg. Har skjed masse dette året hehe har vært på et par konserter ikke noen kjente band. Har også truffet Mr Tom Cruice. I morgen håper jeg på og treffe Mr Arnol Ill be Back. Siden sist har jeg også flyttet.Fra min 4 mans lelighet til en 2 mans lelighet med min tyske rom kamerat Timo. Mitt nye nr er 407-560.2280 Ext 1553. Og siden jeg aldri får tak i noen av dere på tlf leger jeg ut arbeidstidene mine etterpå så dere kan ringe meg. Min Beste ven Andrew ble sent hjem for et par dager siden.(Lang historie) Så jeg har vært litt depa i det siste. Nå har også en norsk jente jeg liker veldig godt bestemt seg for og reise hjem i morgen. Det gjør ikke ting bedre :( Har enda ikke fått bredband :( faen ta Men har ikke så mye mer og si en at jeg savner dere alle sammen men jeg savner IKKE Norway :P Temp i dag ca 23 grader og sol

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.