Hyttetur

I morgen reiser jeg og noen i klassen på hyttetur. Vi skal til Oppdal på hytta til Ola. Det er en veldig fin hytte uten vann og strøm, akkurat sånn det skal være. Vi reiser i morgen etter skolen og kommer tilbake på søndag. Det skal bli herlig å komme seg ut på ski i fjellet. Vi hadde en fin tur på samme hytte i høst. Gleder meg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».