Takk for besøket…

Det har vært en hektisk tid. Ikke nok med at vi hadde besøk fra Norge, men det var også fare for å få uventet besøk inne fra Laila. Vi overnattet på sykehuset fra søndag til mandag. Smelvis & Bønna fattet ikke riktig hva som var på styr, de sleit nok som det var fra før med bakrusen fra alle åkene med Scandlines.
All berømmelse til Smelvis & Bønna som kun tok 17 måneder fra de første gang sa at de skulle komme på besøk, til det ble noe action. Da de endelig kom, skjedde det med stil. Kult å få besøk. Bare synd at det har vært så surt og kaldt. Dette er jo en typisk sommerby, og jeg anbefaler å komme en visitt om sommeren. Da tror jeg tilogmed at tøsene napper på Smelvis & Bønna sitt agn.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.