Innflyttningsfest!

Nå sitter jeg og venter på en viss hr.Andersen som skal plukke meg opp før vi crusier videre til Anette.Dvs jeg og 3 andre babes(Elisabeth,Helene og Anette)skal i fest til The three playas from vaulen!
Har tro på at dette blir en knallkveld!=)
Så dere andre som har tenkt og sitte inne å sutre,leke syk *host bødda*host*

Ha en fin kveld,for det ska jaffal eg =)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.