Jeg har hatt en fantastisk fin helg i Oppdal. Det var vindstille og sola skinte fra skyfri himmel.

På fredag kjørte vi til Oppdal i Olas nye bil, en Volvo 740 GL. Vi ankom hytta ganske seint så kvelden gikk med til handling og matlaging. På lørdagen sto vi opp tidlig og dro ut på langtur. Målet var en eller annen fjelltopp som jeg ikke husker navnet på. Det var overaskende lite snø så vi måtte legge om ruta og nådde aldri fjelltoppen. Jeg er ikke spesielt flink til å renne med turski så det ble MYE knall og fall. Det er et under at jeg ikke har brukket noe. Etter noen timer laget vi bål, grillet pølser og spiste sjokolade. Etter ca åtte timer var vi tilbake i hytta og varmet oss foran peisen.

På søndagen dro vi også ut på tur. Ikke så lang som dagen før, men mye kjekkere. Det ble mer kjøring i bakker og jeg hadde litt bedre kontroll enn dagen før. Litt dumt at føret var så dårlig.

På hjemturen fikk Volvoen til Ola nærkontakt med en motgående bil som plutselig svingte over i vårt kjørefelt. Speilet på førersiden ble knust og rester av speilet gikk igjennom ruta på døra, fortsatte gjennom bilen og knuste bakruta. Heldigvis ble ingen skadet. Jeg og Steinar satt på med Geir Arne på hjemturen så det var bare tre personer i Volvoen da rutene knuste. Hadde det vært flere i baksetet så kunne det gått mye verre.

Takk til Ola som tok oss med på hyttetur.

Kenneth og Laila: Gratulerer så mye.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».