Ølfestival

I morgen er det ølfestival på Samfundet. Huset blir delt inn i forskjellige soner slik at du kan dra til forskjellige deler av verden og drikke øl. I fjor var det veldig bra. Mye folk og glimrende stand-up-show med Dagfin Lyngbø. Har troen på at det blir bra i morgen også. Vi skal starte med vorspiel hos Kjetil. Han har en tendens til å skjenke gjestene sine veldig fulle med sin hjemmelagde vin. Får se hvor langt vi kommmer.

Takk for alle gratulasjoner. Begynner å bli gammel nå. Ser at jeg henger etter med en del gratulasjoner så her kommer de: Gratulerer så mye til Kissa, Gunnar, Henning, Tore og Zahl (i morgen). Håper jeg ikke har glemt noen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».