Permitert på ubestemt tid !!!!

I dag fikk jeg godnyheten om at jeg var en av de heldige i firmaet,som får gleden av en skikkelig vinterferie.Tror det kan skyldes min gode innsats i det siste.Og som ikke bare det var prikken over I`en.Skulle jeg i tilegg få betalt!
Sjefen opplyste om at han betalte de 3 kommende dagene og etter dette,så overtar Aetat.
Så jeg tenkte «FETT NOK» og satte meg i gliset «rusty» for og cruise innom Aetat.For og cashe ut vinterferiepengene.
Etter å ha kavet meg frem blant de illeluktende alkoholikerne som av en elle annen merkelig grunn enda går arbeidsledige og de alt for ivrige arbeidssøkende asylsøkerene,var det min tur!!!
I kassen blei jeg møtt av ei stygg stygg :;#»%¤#;»!%%!» som ikke egner seg på trykk…Her skulle jeg som en god arbeidsmann endelig hente premien min,men dama i kassen ville at jeg skulle fulle ut en hel masse papirer.Jeg la godviljen til og fylte ut papirene på 3min,noe damen i kassen likte dårlig.Etter mye fram og tilbake var jeg i fred med og bikke over,så jeg fant det lurt og komme meg vekk….Så nå sitter jeg her,ikke en krone rikere.Og som ikke det skulle være nok,så har det legofrimaet av et forsikringselkskap Nordic assistance ikke greid og utbetale meg forsikringspengene!
Filmen Falling down med en gal Micheal Douglas Henning Madsen er ikke langt unna!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.