Det har vært veldig hektisk de siste ukene. I dag skal jeg på tur.

De tre siste ukene har bare vært stress. Øvinger, lab-forsøk og prosjekt. Nå begynner det heldigvis å roe seg litt. På fredag hadde vi fremføring av prosjektet. Vi skulle lage en 130m lang stålbro over et sund. Tror dette er det første prosjektet jeg har hatt som jeg føler jeg har lært noe av.

Om to timer sitter jeg på bussen på vei til Strynefjellet. Vi skal på skredkurs med geoteknikken. Tror vi er ca.30 stykker som reiser i dag og kommer hjem i morgen kveld. Det skal bli godt å komme seg bort en stund.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».