Hei alle sammen!

I dag fikk vi helt ny komfyr på kjøkkenet. Den gamle stekeovnen tok kvelden tidligere i uken. Det var visst det øvre varmeelementet som var ødelagt. Det gikk bare to timer fra jeg gav beskjed til sjefen til det stod en ny komfyr på kjøkkenet. Slett ikke verst.

I går kjøpte jeg billett til Steve-O-showet på Samfundet neste uke. Har ikke de helt store forhåpningene, men sikkert verdt å få med seg.

På vei hjem fra skolen så jeg en sommerfugl. En levende sommerfugl. Ganske rart siden det ennå ligger snøflekker ute og temperaturen ikke stiger over fem grader.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».