Byen e Bergen og laget e brann Christine er naken så syng alle mann!

Det ser ut som om det blir Bergen på meg til høsten. Grunn? Jeg føler at kunnskapsnivået mitt trenger et lite påfyll. En annen grunn? Jeg er snart *host* mangen-og-tyve og jeg har et behov for å komme meg vekk. Lære kampen om tilværelsen, lære at livet ikke er en dans på skyer (åååå, joda). Det er dog ikke 100% sikkert. Må se litt hvordan livet ligger ann på jobb, og har jo heller ikke kommet inn.

Til helgen blir det ikke Røldal. Første helgen siden før jul. Jeg søker nemlig litt variasjon, og drar til Hunnedalen. Hunnedalen? Ja, Hunnedalen. Er det snø der? Ryktene sier det minker. Er det skitrekk der? Nei, langt i fra. Hva skal vi med skitrekk når vi har snøscooter og kickere? Vet du alt som skjer i Røldal til helgen? Ja, og det plager meg. Plager ikke det? Jo, men ikke nok.

Men neste helg er det Røldal, og så er det påske, og så er det RFC. Jeg ser fremover mot en morsom måned.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.