Hey guys sorry elendig update fra florida….. Men nå blir det andre boller har fått meg bredbånd :)

Har litt og medele siden sist har jeg klar og komme meg litt rundt . Først så har jeg vært på 2 Goo Goo Dolls/Bon jovi konserter i løpet av to dager så var det to konserter en i Ft Lauderdale og en i Tampa så vi var nede og så dem i Ft lauderdale så dro vi opp og så dem i Tampa dagen etter og det var den beste konserten ever har aldri vert en stor Bon jovi fan men nå er jeg en ihugga jovi fan. Så har jeg også klart og komme meg på to limopartyer den første som innehold 25 limoer og 250 menesker var nok den beste vi betalte 40 dollar vær ble kjørt rundt om king i Orlando så ble vi satt av i NSync natt klubb i downtown Orlando der vi fikk bruke VIP rommet med gratis drikke og senger du hørte riktig det var MASSE senger. Ganske vilt ja. Og neste limoparty var 6mnd fest ja tro det eller ei men tommy har vært borte fra moderlandet i 6 mnd da hadde vi en Mega stor limo med 16 stykker i tro det eller ei vi hadde kjempe go plass. så dere kan jo tenke dere :) Eller er det ikke mye og si merker ikke noe spes til krigen her borte borsett fra at den er live på tv 24 timer i døgnet og at det er litt strengere og komme inn rundt om kring. Moben min virker igjen så feel free to send me a SMS :)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.