Hei alle sammen! Våren har kommet, Steve-O showet var tynt og jeg har mye å gjøre.

Denne helgen står det bare fornuftige ting på plakaten. Det nærmer seg påske og jeg har en del øvinger og oppgaver som skal inn før det. Ellers er det ikke så mye som skjer. Jeg var også på Steve-O showet på Samfundet. Zahl skrev jo litt om det. Er enig i at det var et merkelig show, har aldri sett noe liknende før. Det var noe kult, kan nevne introen, stagediving og når Steve-O tente fyr på hodet sitt. Det var også helt fullt i storsalen og de klarte faktisk å skape god stemning. Ellers syns jeg showet var tynt. Det varte en liten time og siden det er et show de skal turnere med i Europa så kunne det vært bedre. Og hvorfor var Ryan Dunn og han litt kraftige der? Det skjønner jeg ikke for de gjorde ingenting.

Så kan jeg jo nevne at våren har kommet til Trondheim også. Måtte faktisk ta av meg jakken da jeg gikk til skolen her en dag for det ble litt for varmt.

Madsen: Sorry, de solgte ikke T-skjorter.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».