Øeeeøøeøøeøeøeøøeøeøeøellll!

Danmarksturen gikk i boks, utrolig nok med Henning, meg og 2 timers betenkelsestid.
Turen ned ble bare en nedtur. Vi var bare en liten gjeng som gikk på i Egersund, og folka fra bergen var mest klar for kebab og køyseng.
Reiseleder matsen med dansk pass staket ut kursen mot ålborg. Jeg var vel litt skeptisk når det var skilta til masse små fiseplasser, og ingenting mot Ålborg. «Kjør fjertingsvei for faen! Eg kjenne det på blodet!». Henning – eg e imponerte.
Så var det overnatting… hvilken plass var det?
Knødde-bo? Minupoutt-bo? eller bidde lille snigga-bo? 10 kvadrat med et bord og fem «bokhyller».
Å så var det øøøøøøøøøeeeeoøøøøeøøøeeøøøoøøøl!
Gratis hver gang Damark scoret! Men etter det gikk vi over til norgepriser. Hvorfor godta at det er billigere i Danmark når det er mulig å tipse oss opp til Norge-nivå??
Kvelden ble bortimot perfekt, manglet bare damer.
Det ble hard kost for den ene horebukken som måtte innom tre bensinstasjoner for å sjekke utvalget på hjemveien.
På vei hjem kjennte matsen det begynte å skvulpe i blodet. For å være sikre spurte vi en dansk fyr i veikanten. Han sendte oss videre på den veien vi var. Etter halvannen time på bare bensinlukta kom vi til fergekaien….. i hirtshals!
To timer i motsatt retning… klokkene våre er 13:15 båten går 14:00…. klokkene våre stilles fram til 14:15…. båten skulle gått 14:00
Vi fikk snike oss inn mellom Gjesdal buss, og ryfylke fisk i traileravdelingen. Med bortimot storm styrke ble hjemturen ubehagelig… for noen.
123 horebukka lå strøkne på båten.
Reiseleder matsen stiller seg opp ved vinduet og skuer ut over bølgene…. «Jasså… dåkke e dårlige… sjekk bølgene.. det e heilt rått!»
Så sette han seg ner, spise en pose chips, 400 gram snickers, 1,5 liter vann mens han lese se og hør! Lite arrogant av sjøulken!
Fremdeles mye å fylle ut her, men tror Matsen får ta seg et innlegg på det.