Gøy i Røldal som vanlig? Neeei, jeg var ikke i Røldal :/

En liten helgeupdate:
Fredag bestod utelukkende av jobb, trening og lesing (som resten av ukedagene også gjør)
På lørdag morgen kjørte jeg til Hunnedalen. Har alltid sett på Hunnedalen som et kjipt hyttefelt overfyllt med bortoverskientusiaster. Hunnedalen er mye mer enn det. Så mye potensiale i fjellene. Svein Olav, Arnt Olav, Chris og meg dro opp i fjellene og fkk en grei nedfart på ca. 350 høydemeter før skodden tok oss. Grunnet dårlig lys og dårlig vær ble det ingen bilder. Fikk se video fra få dager tidligere av skikkelig bra kjøring.
Jeg kom meg omsider tilbake til gamlebyen og i 27-årsdagen til Stian. Han fikk boken «The Coca Hola company» av meg. Videre tok jeg turen til Hein som feiret sin 20-årsdag. Personlig tok jeg det svært rolig, og satt for det meste å kikket på musikkvideoer. Partypooper..
Vi tok en svipptur innom noen uteplasser i Sandnes. Like trasig som alltid. Tviler på at jeg har gått glipp av noe som helst det siste halve året. Lenge leve Hordatun! Tok tidlig kveld i håp om at forholdene i Hunnedalen skulle bli bedre.

Må få benytte sjansen til å gratulere Madsen med sin 22-årsdag på lørdag! Prøvde å ringe deg 10 ganger, men du svarte aldri.. Håper dere fikk feiret litt i danmark. Klem kommer!

Våknet grytidlig søndags morgen, og ringte opp til gutta i Hunnedalen. Sterk vind og sterk nedbør var grunnen til at jeg tok et par ekstra timer under dynen. Søndagen gikk med til parring av Prince og kino med Lovie og Silje. Vi så «Catch Me If You Can«. En lett film med stor underholdningsverdi. Jeg storkoste meg i de to og en halv time hærligheten varte.

Ellers er det litt morsomt å høre at det var stengt i Håradalen i dag grunnet uvær. Tror ikke Ping, Karl, Morten og Karianne var overbegeistret for det. Sånn går det når Fredsky disser dalen i sitt liv.

Har det skjedd noe uten om det vanlige i Danmark i helgen. For ikke å snakke om Trondhjem, Florida, Sandefjord eller Helsingborg?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.