Blind vold, kanelspising og dans, dans på gulvet..

Kroppen min forteller at den har hatt en veldig fin helg. Skuldrene, rumpeballene og leggene er stive og støle. Og dette er ikke på grunn av at after-skien tok overhånd, dette er kun på grunn av effektive dager på ski.
Men, så klart fikk vi med oss begge deler. Noen ble voldelige, noen spiste store mengder kanel, noen fikk gratisk whiskey, noen rotet seg borti familiemedlemmer, noen brukte sekken sin som toalett, noen var linselus for tv-vest (alle må se tv-vests sending neste mandag!), noen beviste ovenfor et stort antall jenter at danseferdighetene ikke var på topp, noen kom ikke inn på bygdefest.

Alt i alt, en helt normalt helg. Snart påske. Kroppen min dirrer. Den husker nemlig påsken 2002. Nå feller jeg en tåre. Påske, say no more.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.