Årets første is!

I dag har jeg vært på St.Olavs Hospital og tatt en allergitest. Den viste at jeg er allergisk mot timotei og bjørk. Er ikke helt sikker på hva timotei er for noe, har hørt rykter om at det er en plante som vokser på jorder. Har ikke helt troen på bjørkeallergien. Jeg har ihvertfall aldri merket noe til den.

Bakgrunnen for denne testen er at jeg konstant er nesten helt tett i nesen. Har egentlig vært det så lenge jeg kan huske. Derfor tok jeg en tur til en lege i forrige uke. Han tok en titt og kom frem til at jeg hadde «store neseputer og skjev neseskillevegg». Vet ikke helt hva det vil si, men han sa han kunne fikse det med en lite operasjon. Han ville også at jeg skulle ta en allergitest. Så nå står jeg på venteliste. Regner med å bli operert om ca. 6 måneder.

Så spiste jeg årets første is i dag. Det var ganske digg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».