En kald morgen i Helsingborg…

Idag var bilen dekket med snø! Jeg mistenkte at dette ville skje. Temperaturen har sunket de siste dagene, og ligger nå rundt (det absolutte) null-punktet. Heldigvis var det såpass lite snø at man kunne kjøre vinduviskerene to ganger frem og tilbake, så hadde man bra nok sikt til å kjøre til jobben. Snøen har ikke lagt seg på veien, så kjøreforholdene er bra.
Nok om det! Bilen har vært inne til en liten service for å få strammet opp registerremen litt. Dessuten ble vi kvitt en vibrerende støy som kom av at et varmedeksel dunket borti eksosanlegget. Så nå skal den være i topp stand til å kjøre hjem til moderlandet. Går alt etter planen, kommer vi kjørende inn fra sør 26. juni og blir helt til 12. juli.
Har folk lagt planer for sommeren? Vi håper på å få oss en syden tur i september sammen med hele familien.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.