Hjem hjem hjem

Så ble det endelig påske i år og. Drar hjem om noen timer og blir hjemme i én uke. Påskeferien blir litt amputert i år. Jeg skal ha fire eksamener på åtte dager så jeg må starte lesingen litt tidligere enn vanlig. Derfor drar jeg opp igjen på torsdag i neste uke. Skal bli fint å koble av litt. Da snakkes vi hjemme. God påske til alle dere andre.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».