Min påske så langt…

Torsdag: Ankom Sola flyplass 22.30. Ble hentet av mamma og Tassen (min kjære bror). Satt hjemme resten av kvelden og pratet med familien.
Fredag: Pizza, pils og Åpen post hos Bødda.
Lørdag: Gjorde comeback som trallis. Det var mye å gjøre, men vi fikk selvfølgelig svidd av noen halvtimer på benken i det fine været. På kvelden var det vorspiel hos Marius og en liten tur i Sandnes.
Søndag: Gjorde svært lite. Jeg og Tassen leide Road to Perdition som var helt grei, men oppskrytt.
Mandag: Gikk tur i Sanvedparken og på Solastranden. Besøkte noen slektninger.
Tirsdag: Var på bedriftsbesøk på Hørmann. På kvelden hadde vi noen pils hos Bødda. Etterhvert kom også Zahl nedover. Vi ble sittende hos Bødda en stund før Kissa, Zahl og jeg spaserte til Sandnes. Turen til Sandnes var veldig fin. Det er lenge siden jeg har gått over Varatun og Zahl viste oss mange fine snarveier.
Onsdag: Spiste middag hos mamma. Jeg og Tassen leide en syk film som jeg ikke husker navnet på. Det setter reality-tv litt på spissen, da seks tilfeldig utvalgte personer får hvert sitt våpen og en kameramann. Vinneren er den som overlever.
Torsdag: Våknet litt over ti. Lå i sengen og tenkte på at det bare var seks timer til flyet til Trondheim skulle ta av. Fant ut at det gadd jeg ikke og gikk inn på datarommet. Jeg fikk endret billetten slik at jeg reiser til trondheim på mandag i neste uke istedenfor. Så gikk jeg og la meg igjen. Fikk lest en del. Var også en tur på Dalsnuten. Fikk tatt bilde av en liten firfisle.
Fredag: I dag har jeg lest nesten hele dagen. Var en liten tur i Sandnes og spiste på Kinaen. Bestilte Peking suppe for første gang. Den var veldig god, litt sterk, men kan absolutt anbefales.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».