Tidenes påske?

Vanskelig å si, men påsken har betydd mye bra skikjøring for min del. Jeg MÅ bare skryte litt. Har vært på 6 nye topper, og hatt 3 førstegangsnedkjøringer! Festen i lavvoen var selvfølgelig veldig bra.. et forbanna under at Spiegel er oppegående. Ellers kommer bilder og slikt neste uke. Jeg er ikke tilbake før søndag kveld. Nå har Hordatun begynnt å fylles opp med deltakerene til RFC. Alle som ikke får med seg kvalikken er duster.
Ikke så mange konkrete historier å komme med, men har ikke så lang tid til råde her på hotellet. Vi snakkes til helgen folkens. Lavvoen er komt på plass igjen, og det blir MYE folk der i helgen. Victor og crewet hans kommer også. Vi snakker om verdensstjerner på Breifonn..
Piis

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.