Påsken er over, RFC er over og alle er glade og fornøyde.

Jeg har hatt 16 dager i fjellet, og har opplevd utrolig mye. Det første som slår meg er utrolig mange fine skidager. Jeg var så heldig å få være med Nils Petter til Vivass (Hardangervidda) i to dager. Der ble det toppturer, scooterkjøring, scootervelting og rabarbravin (som jeg ikke smakte på). Takk for en kjempetur Nils Petter!
Lavvolivet ble en suksess til tross for at noen klagte litt på kulden. Vi klarte å skape en herlig fest med bålkos og alt som hører med.
Torbjørn og meg dro til Hillersnuten en dag i forrige uke. Etter fem timer med beinhard klatring var vi fremme, og fikk oss en meget spesiell nedfart. Tror aldri jeg har sett to karer smile så lenge i så lang tid etterpå. Vi er trolig de første som har kjørt på ski ned den nuten. Takk for turen Torsken!
Vi dro også en tur til Haukelisæter der det var duket for nok en topptur. Helt ufattelig utrolig fint. Den påsken har det vært svetting!

Så var det plutselig tid for årets happening, menlig RFC Hadde ventet storinnrykk fra gamlebyen, men så ikke en kjeft. Idioter :)
Jeg valgte en safe og kjip linje, men kjørte veldig bra. *phew*. Det hele endte med en 2. plass, og jeg ble 4000,- rikere! Det gjorde godt i kropp og sjel.
Når vi fikk høre at finalen utgikk pga. sikkerhetsmessige årsaker var det ikke tvil. Temptation Valley ble omgjort til en heidundrannes fest. Mye morsomme historier fra denne kvelden. Undertegnede valgte bla. å sove under åpen himmel. Jeg skulle også på premieutdeling for andre gang, vi hadde dans på bordet og den nå så oppbrukte brøytestavleken.

Takk til alle som bidrog med ketchup, bananer, majones, dressing og sitroner på lørdag. Jeg er ikke sur!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.