Et år til påskemorgen, brusdrikking og chipsspising.

Som mange kanskje har fått med seg har jeg ikke drukket brus eller spist chips (+ mye mye mer) på over et år. Derfor var det litt spennende når Ping og meg hadde brustest. Ping gikk til innkjøp av alle de nye brusene på markede. Blant testene var SanSao, Solo pasjon, blå Sprite og Fanta Exotic. Pelle lot oss gå gjennom en lang og hard testrunde, og resultatet var ikke helt som forventet. Det var vanskeligere enn vi hadde først antatt. Stillingen ble 3-3, og vi loket like mye på forskjellige merker. Fanta Shokata var ikke med i testen, da denne var vanskelig for Ping å finne på Coop Røldal.
Det som skjedde etter den berømte testen er litt mer vittig. Kroppen min har nok ikke tålt et så stort sukkersjokk på lenge, og jeg ble helt satt ut av spill. Først begynte jeg å miste konsentrasjonen, og så plutselig besvimte jeg. Mine venner burde øyeblikkelig ringt 911, men mine gode, gode venner (f.eks Carina og Morten) valgte heller å pynte meg med diverse frukter, grønnsaker og annet tomgods. Ikke særlig hyggelig. Mens jeg lå og så lyset i tunnellen grunnet en overdose sukker, hadde de andre morsomheter på min bekostning. Det er et under at jeg i dag sitter her i levende live og klarer å beherske et tastatur.
Men de som kjenner meg, vet at jeg ikke er langsur, så ingen sure miner. Den som ler sist, ler best.

Så nå er det et år til jeg skal få smake på en iskald Cola og en stor pose potetgull. Det gjør meg ingenting!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.