Elisabeth har lenge disset mine hvite sko, og jeg trodde hun var den eneste..

Jeg har et par mellomslitte hvite sko som jeg selv synes er ganske så freshe. Elisabeth har gitt tydelig uttrykk for at jeg ikke bør bruke dem, da de ser fæle ut. Akkurat det har jeg gitt litt balla i, men i går kveld fikk jeg meg en liten snodig opplevelse.
Tok en liten pause fra eksamenslesningen og dro sammen med Lovie, Barnehjemmet Johnny Johnny og Cast Away til Stavanger. Vi sluntret litt rundt i gatene i forsøk på å finne hippe utesteder. Har ikke vært i byen på over et halvt år, så er ikke særlig oppdatert. På runden vår skulle vi innom Nilsen og Wold. Kom jeg inn? NEI! Dørvakten mente jeg ikke hadde passende sko. Vanligvis lager jeg store nummer av slike hendelser, men i går var ikke dagen og jeg slo meg til ro med at jeg hadde helt feil sko på meg.
Sannsynligheten er alikevel stor for at jeg har de samme skoene neste gang jeg drar på byen.

Stod opp tidlig i dag. Spiegel, Gustav og meg skulle nemlig på tur. Vi dro til Suleskar i jakt på snø. En vinterstengt vei (er det vinter NÅ?) gjorde turen litt kjip, men vi fant en fjellside som så noenlunde festlig ut. Vel fremme på toppen var det surt og væromslag. Gustav hadde glemt både jakke og votter. Men det gjorde absolutt ingenting, han hadde nemlig to splitter nye K2 Ak Enemy som stod i fokus.
Så begeistringen var ikke like stor da vi var vel nede ved Spiegel. Gustav var i ekstase, mens undertegnede var passe fornøyd med å ha fått frisk luft.
Vi dro videre til Fidjeland. Spiegel har nemlig gitt uttrykk for å være kin på å kjøre ski heis. Det fikk hun nesten. Hun kom seg opp i traseén, vi fikk festet en t-krok, men hverken nerden Fred eller fysiker Gustav klarte å tjuvstarte motoren.. det gikk rett vest. Spiegel var dog fornøyd, hun så vi prøvde så godt vi kunne.

Nå er jeg tilbake til boka mi. Madsen klarte nesten å overtale meg til Newcastle, men jeg tok til fornuft. Har for mye å gjøre, og har ikke godt av noe grøftefyll akkurat i disse dager. Yeah!

Men, jeg er OVERBEVIST at det har skjedd ting natt til første mai. Bla. har jeg hørt rykter om en kontorfest. Hvorfor er det kun meg som oppdaterer? Horer!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.