Nytt domene og andre stikkordsoppdateringer

Nytt domene og webhotell er i boks. Stokka.dk er sikret for all fremtid. Ser at jeg har havnet helt ute på høyreflanken her på kaskjer. Synes ikke selv at jeg er noen stor FrP sympatisør, og kan ikke forstå dere som har denne oppfatningen. Selv har jeg jo innvandret til et fremmed land og har ikke noe imot folk som er i samme bås som meg. Jeg frykter for min eksistens her på kaskjer nå når de falske ryktene settes ut. Selv ser jeg at Zahl har plassert seg på hedersplassen til KrF, også en liten overraskelse.

Det har åpnet seg opp litt i jobbsituasjonen min nå. Hva som helst kan skje til sommeren. Say no more. Ingen flere oppdateringer kommer før jeg er 100% sikker på hva som skjer.

Sover lite for tiden. Våkner hver natt i panikk for at Laila skal føde i senga. Ingen kan iallefall si at jeg ikke er forberedt. Kamera, Cola, sjokolade og Se&Hør ligger klar i fødselsbagen. Men Laila; det passer veldig dårlig nå midt under ishockey-VM i Finland.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.