Newcastle-cruise

Madsen og Hesby slengte seg på nok en gang på en hopp på tur mot det ukjente,med bare noen timers betenkningstid.
01.05 Kl.23.00 gikk vi ombord på
fjordlines «Jupiter»,hvor vi skulle feste med 8 galne bergensere Og rykter om Babes i hopetall var ikke til å unngå.
Kl.24.00: 1 literflaske(finlandia citrus)senere,er Madsen og Hesby så og si snøblinde.
Madsen er millimeter fra og bli snauklippet av en illsint bergensk barbermaskin,men Madsen unnslipper den mirakuløst og faller i dyp søvn i sin trygge cabin.En trist Hesby oppdager at han beste festkompanjong er borte å bestemmer seg for å slukke sorgene i en kjapp 1000kr runde ved Black Jack bordet.Men som den 14tissfulle alkisen han er,blir han rask avvist av en småsur skallet dealer.
02.05 kl.10.00
Våkner Madsen og Hesby av en bakfylle som ikke ligner grisen.Må ærlig innrømme at der lengtet både Madsen og Hesby hjem til sin trygge seng.
Men en god frokost og et par flasker klad imsdal vann var alt mye bedre.
Kl.17.00 ankom vi Newcastle hvor vi ble lovet et stooort shoppingsenter som vi hadde 2 timer å crusie gjennom.Hvor handle listen bla besto av kaldt øl og blandevann.Skuffelsen var derimot stor da vi oppdaget at det hele var en stor gågate med butikker,men at det ikke fantes en enseste butikk som solgte kald drikke.
Madsen og Hesby fant trøsten i hver sin Burger King meny,før vi igjen var tilbake på båten.
Denne kvelden gikk mye roligere for seg både for Madsen og Hesby.10 kåte gutter i alderen 23-20 med hver sin paraplydrink ble sittendes resten av kvelden å småflørte med 14tissjenter fra ei bygd i bergen med 900 innbyggere.

Ellers:
-Madsen greide a miste 700kr i fylla.
-Madsen og Hesby spilte tilsammen vekk 800 på
blackjack.
-Madsen og Hesby greide med knusende ro å knuse
et budsjett som var lagt opp til 1000kr på
heler turen.
-Madsen og Hesby fikk gjort «what a man gotta do»
hver sin gang.Riktignok i alenerom på cabinen.
-Kort oppsumert en superknall helg mye skyldes
en supergjeng fra bergen!!

-HELGENS MEST SPILTE SANG:NG3-The anthem

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.