Eksamenslesing, flytteplaner og Frank Zappa

Eksamensperioden er i full gang. Jeg har hatt to eksamener allerede og skal ha to til i løpet av de neste fem dagene. På tirsdag var det stålkonstruksjoner og i dag har jeg hatt geoteknikk. Ellers er det svært lite som skjer. Jeg har lest nesten hver dag siden jeg kom til Trondheim etter påske. Eksamen i dag gikk ikke spesielt bra. Det var altfor mange oppgaver og vanskelighetsgrad var en del høyere enn jeg hadde regnet med. Trøtt og skuffet over min innsats trengte jeg en liten oppmuntring så jeg dro til byen og kjøpte cd, Frank Zappa-Strictly Commercial. Frank Zappa er sjef.

Helt siden jeg flyttet til Trondheim for tre år siden har jeg bodd på en liten hybel (12m2) på Voll Studentby. Det har vært tre fine år og jeg har blitt ganske glad i den lille hybelen min, men nå har jeg fått tilbud om å flytte inn i en leilighet hos en i klassen. Han har en stor og fin leilighet ganske nærme sentrum og får et ledig rom i slutten av semesteret. Det skal bli fint å bo i leilighet med stor stue og oppvaskmaskin. Rommet som jeg skal overta er ganske lite, men til gjengjeld har det terrasse med blomsterkasser og kveldsol.

I morgen skal jeg begynne å jobbe med betongkonstruksjoner. Neste eksamen er på mandag så det blir ikke noe sprell i helgen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».