Hei folkens begynner og bli en stund siden sist ja , masse har skjedd her nede verfall……

Siden sist har min kjære apple vært ute av drift for første gang siden jeg fikk den , likte ikke det men etter et kort syke besøk på apple store er den back in business :). Siden sist har jeg faktisk klart og gjort en del. Det blir sinsyk mye jobbing for tiden fordi det er så utrolig mange som er leie av og være her nede og bare reiser hjem. Jobber sån ca 45 timer i uka og det er jo litt mye synes nå værtfall jeg med tanke på at jeg tjener 50 spen i timen. Har også klart og få meg en tur til Puerto Rico det var digg det. Hadde så ca 40 grader og sol i 5 dager reiste sammen med fruen og 5 andre jenter. Hadde det meget gøy jeg lå faktisk på et av verdens 32 nyeste «hotte» hoteller :) Fikk meg en tur til regnskogen og en tur til verdens største Barcardi Rum fabrikk med gratis smaks prøver :) Ellers har min kjære blitt sent hjem til norge på grunn av dustete regler og lover her nede hun reiste hjem i går faktisk så jeg er ikke helt i hundre for tiden. Men men sånn som skjer måc bare bite i det sure epple og glede meg til og se henne og ikke minst dere om sån ca 4 mnd :) Ser ikke ut som det skjer så alverdens mye spennede hjemme nei. Noen som har noen bra planner for sommeren fortell ingen som skal noen ting som helst ??
Jackass showet var det bare steve O eller var det noen andre fra jackass når jeg gikk var alle utenom Johnny der synes det var meget bra jeg.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.