Endelig

Endelig har jeg fått æren av å bli et stolt Kaskjer medlem. Jeg har jo selv fulgt med daglig på hva som skjer rundt i landet. Nå er det på tide med oppdateringer fra Tigerstaden også.

Har også tengt litt på hva som skjer med «Pings Sommerturné 2003», men planene er ikke helt klare. Det eneste som er sikkert, er at min trofaste følgesvenn «Kermit» blir med.Det blir nok en litt amputert utgave i forhold til i fjor. Sommerturneen 2002 ble jo en stor suksess, så noen av ingrediensene blir nok med. Tenkte å dra opp til Røldal fredag 20 juni for da er det Røldalsmarknaden. Dette er en begivenhet de fleste bør få med seg. Etter helgen blir det antagelig tur til Stavanger for å hilse på nye og gamle kjente, så da sees vi sikkert. Hvor og når ferden går videre er ikke bestemt enda.

Ha en finfin dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.