Halla på dere søringer!

Trondheim melder om rabarbra og rododendron. Katten har vært eplekjekk igjen og snikkaboden er full.

Har akkurat hatt eksamen og føler meg i et underlig humør.. Jeg har tenkt mye på livet i det siste. Hvem skapte oss? Hvorfor er vi her? Hva er meningen med livet? Har også filosofert en del omkring boktrykkerkunsten og dens virke.

Jeje right! Jeg er ferdig her opp i Trondheim om et par uker og reiser til Malaysia. Hele turen koster cirka 5000 kr med fly t/r, hotell og mat. Herrligt! Når jeg omsider kommer til Sandnes bør folk være oppmerksom på at jeg kan ha SARS, så ikke oppsøk meg før i månedskiftet juli/august.

I går hadde jeg en liten krangel med universitetets syyyykeste mann. Han har planer om å bygge seg et hotell på kun 30 kvm formet som en hestesko. Jeg anbefaler dere å lese hans 10 bud, der han blant annet sier:

«Unngå kjøtt, fisk og egg, alkohol og sigeretter for å unngå den sadomasokistiske voldtekts kultur som er manglende lojalitet ovenfor nåværende og kommende familie.»

Les 10 bud her

I tillegg er hjemmesiden hans verdt et besøk (men den er nede nå…) Her er adressen hvertfall:

http://www.crosswinds.net/~steinroar/

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.