Hei igjen Nå begynner jeg å mist troen på at det faktisk finnes fornuft her i verden

Jeg kom hjem til tigerstaden på mandag etter å ha jobbet ræva av meg hele helgen i Stockholm. Endelig var jeg ferdig med et prosjekt jeg hadde jobbet på siden rett før sommeren i fjor. Mye ukependling til Stockholm er greit med tanke på barskapsbeholdningen, men med tanke på kontakt med venner og bekjente her hjemme er det kanskje ikke det beste. Jeg begynte å bli redd for at barskapsbeholdningen ville minke betraktilg nå som ukependlingen tok slutt. Men kaskjer? Tror du ikke sjefen kommer og spør om jeg kunne tenke meg å hjelpe til på et annet prosjekt der borte. Jeg tør jo ikke si annet en ja (med tanke på barskapsbeholdningen). Denne gangen skal det ikke være mer enn 2 uker, men likevel. Jeg trodde folk lærte av sine feil. Så vil de ha meg over dit en gang til ???
Folk er rare :-)
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.