Nasjonaldagen

Hadde alle en finfin nasjonaldag? Vi havnet på festligheter hos Siri, Kristine og Merete på fredag. Et lite utvalg av oss havnet på Pit Stop. Dette er ikke en kebabsjappe i Stavanger, men en lavmål uteplass i Sandnes som jeg sannsynligvis kommer til å styre lett unna i de kommende uker, måneder og år. Oppskrytt. Jeg tok en tidlig kveld.

17. mai. Jeg står opp og gir balla i dressen. Liker ikke dress. Ole Kristian kommer innom med nypussa sko og funky fresh fra topp til tå. Vi ser på russetoget i Stavanger. Festligste innslag var en tjukk asiater med badehette og en matchende t-skjorte med teksten «Å du store koreaner». Hehe, jeg ler fortsatt.
Vi lurte oss innom Sola og hentet en liten matbit. Videre bar det til Sandnes (for mitt vedkommende). Ole Kristian dro til Stavanger for å gå i folketog. Jeg fikk med meg folketoget og russetoget i Sandnes. Egentlig så har jeg ikke så mye festlig å fortelle. Igjen havnet vi hos Siri & co. Ole Kristian og jeg dro til verdensmetropolen Stavanger. Lite sprell og lite baluba. Har vi begynt å bli gamle og anstendige?

Søndag hang jeg med Hein og gjengen. Vi lekte oss med glitter på boks og filmen «Commando«. Festlig gjensyn.

Håper alle stiller på lørdag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.