17 mai å greier

Tror Ander har fortalt det som fortelles bør om 17 mai.Bortsett at de vi havnet på fest hos 17 mai ble etter hvert rasende på alle folkene som kom inn der.. Da kritikken rettet seg mot personer de ikke hadde sett/kjente fra før fant undertegnede det best å spille usynlig..
Tror jeg gjorde en god jobb for jeg ble ikke kastet ut. Snakket forsåvidt ikke med så mangen heller men men.. 17 mai er også en slik fest det igrunnen er godt det bare er en av i året. Nå er jeg kommt hjem til Røldal, ikke mye å finne på her gitt.. Har forresten fått meg et Canon IXUS 3 som jeg skal utnytte etter beste evne.. Har bare 149 sider av anvandarhandbok for kameran igjen nå..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.