Bra Ping!

I går etter jobb stakk jeg og etpar kolegaer til byen for å spise middag. Vi hadde en halv time för siste mann var ferdig med shoppingen. Jeg bestemte oss for å ta en bäsj på Grodan, for der jobber Lilla Theres. (se bildet under profilen min, der det står «Oj, va hon e fiin). Jeg stiller meg i baren og bestiller en Stor Stärk. Etterhvert kommer Lilla Theres forbi, og vi hadde en lengre sammtale. Jeg klarte selvfölgelig å få masse ut av henne. Omtrent nok til å skjönne at hun ikke hadde jobbet i påsken. Det var det.. Faen, jeg er en klöne.
Etter å ha spist middag, var jeg sprek, og gikk de ca 8 km hjem til hotellet. Jeg sov godt i natt hvis noen lurte :-)
Ha en finfin dag
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.