Stockholm kl 0930

Det er morro og jobbe med svensker. Jeg lärer stadig nye fraser.
Han ene jeg jobber med er hammarby (fotball klubb) fan. De har bra kamprop. Hammarby blir ofte forkortet til Baj. Dermed blir det Baj, Bäsj og rakade brudar!
Videre fortalte han at han skulle på do og rasta Cobraen. Av og til biter Cobraen, og Pelle har bevist at det også er gift i Cobraen. Den beste svenske frasen er fremdeles beskrivelsen av en skikkelig fin dame: Fan, hon var Tok Fin!
I dag skal jeg hjem til Norge. Jeg föler at det er enhver nordmanns plikt å kjöpe kvoten hver gang man er i utlandet. I dag blir det kvoten, og vel så det :-)
Ha en fin dag alle sammen
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.