Hei hei

Nå er jeg akkurat ferdig med å skrubbe flisene på badet. Hybelen min er helt ribbet for ting og tang. Nesten hele dagen har gått med til rydding og vasking. Til høsten skal jeg som nevnt tidligere bo i en leilighet på Nedre Møllenberg.
I morgen tidlig skal hybelen inspiseres og vi skal gjøre opp med depositum og greier. Så hopper jeg på første flyet hjem.

I går hadde jeg siste eksamen, så nå er jeg endelig ferdig med semesteret. Som alltid har det vært en slitsom eksamensperiode. Jeg har hatt fem eksamener og er ganske sikker på at jeg står på alle sammen. Nå er jeg ferdig med tredje klasse her oppe. Om bare to år er jeg forhåpentligvis sivilingeniør og skal ut i arbeidslivet. En skremmende tanke. Føler meg ikke klar for det ennå.

Når jeg kommer hjem skal jeg slappe av i en uke før jeg skal ut og reise igjen. For de som ikke har fått det med seg så skal jeg til Japan, nærmere bestemt Osaka, mandag 2.juni. Jeg skal på ekskursjon med klassen i to uker. I Japan skal vi besøke en del byggeplasser, universiteter og en del andre turistattraksjoner. Jeg har ikke helt oversikt enda. Men det blir garantert gøy.

Snakkes i morgen

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».