«Endelig» tilbake i Stockholm

Etter en hard helg hjemme i Tigerstaden er jeg tilbake i Stockholm til litt avslappende jobbing. Her skjer det ikke mye. Jeg venter på en kar i Ålesund som må fikse noe för jeg kan få gjort noe.
Dagens Quiz: Forskjellen på en hore og en bitch? En hore er hun dama som knuller alle på festen. Bitchen er hun som knuller alle på festen untatt meg :-)
Ha en fin dag
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.