Turbo!

Hank von helvette & co. var en suksess.Store deler av konserten hadde jeg første rad!! =)
Turbo-nashspeilet derimot,ble ikke like stort.Det hele endte med at jeg knuste min nokia 8310.Har lenge hatt et ønske om å knuse den,var bare et spm om tid.I samme slengen følte Henning for å bite i stykker sim-kortet sitt også.Så til alle dere som prøver å nå meg på mobilen min,men ikke får svar! Fortvil ikke,Henning skal kjøpe seg ny mobil med nytt sim-kort.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.