Turboreker

Turboneger er turboneger, og jeg synes det var artig å se Hank von Helvete. Faktisk så artig at jeg valgte å prøve å avlegge et lite besøk. Slike scenebesøk er ikke alltid like populære blant vakter og arrangører, så det endte som det ofte gjør.
I går hadde vi rekeaften hos Bødda. Fem velvokste karer koste seg med 5kg reker. Personlig ble jeg ikke mett, og måtte ty til Anita iskake. Mens maten ble fordøyd ringte Tommy fra Florida. Siden USA er et land i ubalanse er det for tiden veldig vanskelig å finne en internettforbindelse. Jeg velger å ta en liten oppdatering for Tommy. Han melder om ville tilstander der borte. Etter det han fortalte så jeg for meg «Mad Max»-tilstander der alt er en kamp for å overleve. Det virket som om Tommy hadde blitt glad i øl. En kasse kostet 10 dollar. Livsfarlig! Han kommer tilbake i oktober. Har ikke bestemt seg for hvor han skal bosette seg. Fruen bor i Trondhjem så det er vel ikke helt umulig at han havner der. Skulle iallefall hilse!

Ellers er det NPRF-samling nå på søndag. Alt info vil bli lagt ut på websiden.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.