Hva er dette her for en ekkel kroppsdel.

Storetå uten negl

Vi er vitne til den stygge storetåen til Kalle. Han blottet seg ut på gårsdagens playmosession. 

På fredag hadde vi Kinakveld med jobben. Senere dro vil i 18-årsdagen til Jenna, og endte opp i Sandnes.

På lørdag var vi i 21-årsdagen til Thomas på Hundvåg. Han ble meget fornøyd med spylervæsken vi kjøpte. Senere dro vi på Taket der vi traff på et knippe kjendiser. Jeg kjente få igjen, men det er vel på grunn av min beskjedne erfaring med TV-titting. Christian fra A1 var der (han var tjukkere enn du tror), Vinnie (?) fra Paperboys, en fra Monroes, Cathrine Sørland (mmm) pluss alle de jeg ikke gjenkjente. Beklageligvis turde jeg ikke å hilse på noen av dem. Aner ikke hvorfor.

På søndag var det en ny rafting-dag. Vi var en god gjeng som dro opp til Dirdal. Svært dårlig stemning blant gjengen førte til liten deltakelse.
Men, det fantes heldigvis unntak. Peri viste oss hvorfor han kom på 2. plass i KM. Han er den fødte playmorafter og viste oss et pågangsmot som ikke lignet noe. Undertegnede prøvde seg også på samme linje, men klarte ikke å nå opp til Peris stil og kontroll.
Mens gjengen med den dårlige stemningen dro nedover til sivilisasjonen dro playmorafterne og de med matpakke videre til det nå så kjente stryket på Øvstabø. Mindre vann enn noen gang, men det funket. Det ble fine bilder, og dere vet hvor dere finner dem.

Ellers må jeg gratulere Christin så mye med 22-årsdagen sin i går! «Å bukkenikke nei, vi snur oss i ring..»

Og, igjen.. en stor gratulasjon til Pelle og Tonje som har gjort det så få av oss andre har klart. Gleder meg til å cruise pudder sammen med Vetle. Det er ikke lenge før..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.