Bleieskiftarbeider

Mitt nye liv som bleieskiftarbeider går knirkefritt. Har hatt fri fra jobben siden 13. mai nå, og idag er første dag på jobb. Begynner med en og en halv uke halvtid fra kl 13.00. Skal bli herlig å begynne å jobbe igjen nå i denne solsteiken. Har temperaturer opp mot nesten 30 grader. Godt at det ikke er lenge igjen til ferie. Kommer hjem til Norge 26. juni, så får vi med oss beachvolleyen.
Det er hardt å være nørd for tiden. Må sitte med ene foten på vippestolen for å unngå skrik, men det er veldig koselig også.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.