En liten hilsen fra Kyoto

Hei alle sammen. Her i Kyoto er alt bare bra. Varet er forelopig fint, selv om det egentlig er regntid, og temperaturen er akkurat som i syden. Til naa har vi hatt fast opplegg hver dag, men fra i morgen har vi fri til mandag. Da skal vi reise videre til Osaka. Vi har besokt en rekke bedrifter og byggelplasser, men ogsaa en del vanlige turistattraksjoner. Har ikke tid til aa skrive mer.

Morten

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».