Sveriges nasjonaldag

Her borte gir folk rett og slett F i sin egen nasjonaldag. Perfekt for dere som ikke liker å gå i dress og frisere håret. Kompressorhorn, knallbomber, salutter eller korpsmusikk. Vi hører ingenting av dette. Vet man ikke om det skulle man tro at dette var en helt vanlig arbeidsdag. Og det er det faktisk også. Med strålende sol er dette akkurat som å jobbe på 17. mai.
Skjerpings svensker!

Faktisk om 2 år er det planlagt at 6. juni skal bli en fridag, men politikerne diskuterer hvilken annen helligdag man skal fjerne.

Gratulerer med dagen, Sverige! Til dere svensker som faktisk vet at det er nasjonaldagen deres.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.