Kjerag, Lifjell, sykling, Tommy, Atlars, kino, skating, mooning og boxerløse kamerater.

Anders ligger på Kjeragbolten med rumpen bar

En helg bestående av et vidt spekter av ingredienser. I går var Zahlibaba, Kristine, Marthe, Vegard og meg på tur til Kjeragbolten. Høydepunktet der var tre tyske basehoppere vi ble kjent med. Ble supergira og inspirert til å begynne med hopping, men det skjer nok ikke i løpet av denne ettermiddagen iallefall.

På torsdag ble jeg litt overrasket da Tommy plutselig spaserte inn dørene. Han har retuernert fra Florida uten å nevne noe til noen. Hyggelig å se ham igjen, men han forsvant kjapt til Trondhjem der han skal bosette seg sammen med sin kjære Henriette(?).

Lørdag var Lovie og meg på kino for å se Wilbur Wants to Kill Himself. Flott skuespill. Har fått spesielt sansen for Mads Mikkelsen. 7/10.

På søndag gikk Kari, a dog formelly known as Prince og meg en tur til Lifjell. Søndag kveld var vi på hiphop kveld på Sting. Jeg imponerte bartenderne med å drikke 6 halvlitere vann på kort tid. Atlars og Dj Veekash gjorde det bra. Stavangers ræpp bør snart komme seg opp, ikke bare bli en flopp. Vi bør vaske oslohorene vekk med en mopp, og spise dem som sopp.

Vi har i løpet av helgen avlagt to besøk til Tasta for å se på European Open. Fikk kun med oss street, men det var bra nivå og fantastisk skating. Fredrik imponerer alltid.

ÅÅååååååh, hurra for deg som fyller ditt år. Karl Holmvik, aka «Torbjørn Winther», aka «Torsken» aka «Svensken» fyller 22+ i dag. Ring og syng en sang på +46705890666!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.