Min sommerturné står snart for dør.

Om en god uke starter min sommerturné. Målene er Røldal, Jotunheimen, Hurrungane, Stryn, Folgefonna og Kristiansand. Reiseruta er på ingen måte ferdig. Det eneste som er sikkert er at Spiegel skal være med, pakket med ski, brett og playmobåter.

Deltakerne er også litt usikre. Alle står selvfølgelig fritt til å bli med. Så langt har Peder (med flere), Ping, Christin, Carina, Kjartan og Smelli vist sin lille interesse, men ingen har sagt seg bankers. Av en eller annen grunn lider flere og flere av Madsen-syndromet (no hard feelings). Aner ikke hvorfor.

Jeg trenger en sjåfør til å kjøre Spiegel til Røldal fredag 20. Har tenkt å fått satt lårmusklene i bevegelse.

Så, for all del folkens.. bestem dere! Har noen et telt til låns, så setter jeg veldig pris på det.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.