Fredag 13

I går var jeg en tur på «Sportshuset». En allment respektert sportssjappe på StorO i Oslo. Jeg ahdde nemmelig lest i en annonse at de hadde 3 manns tunelltelt til kun 488,- Jeg måtte bare slå til. Telt ble det, så nå er overnatting fikset i overskuelig framtid. I sportssjappa hadde de også fartøy til NPRFs etterhvert voksende flåte. Prisen var 399 pr stk. Jeg tenkte som så at dette måtte jo være skikkelig kvalitet. Da jeg tittet nærmere så jeg jo at dette var en komplett startpakke. Båt, årer og pumpe: 399,- Jeg skjønner nå at også kommersielle interesser begynner å ta sporten vår på alvor. Vil det gå med Playmorafting som det har gått med offpistekjøring. Skal dette bli en overkommersiell folkesport? At det viktigste er ikke lenger å komme seg ned et stryk på tøffest og stiligst mulig måte, men å komme seg ned med dyrest mulig utstyr slik at kompissene og veninnene i bunnen kan se den rådyre båten du kjøpte på sossevik båt og rekvesita?

I kveld blir det firmafest og fult ståhei og i morgen blir det tur til Göteborg og om mulig endamere ståhei :-) Svenska flickor; Here I come

Ha en overkommersiallisert og edruelig helg
Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.