Sars, Sola open, egg og store problemer.

I helgen er det Soladager. Det betyr at muligheten for å kjøpe suspekte CK t-skjorter er tilstede. Jeg kjøpte lite t-skjorter, men jeg så på en skatekonkurranse/show. Mye lokale kids som fikk testet ut ferdighetene.
Senere dro Lovie og meg til Møllå i Sandnes der det var tid for litt sinna guttemusikk. Første band ut var Sars som leverte sin første konsert ever. Klarte omsider å komme meg på første rad, men kom meg ikke opp på scenen. Som sagt, det var sinna musikk, men de klarte seg bra. Med lille Bassan på gitar har nok dette bandet en lovende fremtid.
Vi så på to band til, av ulik stil.

Etter konserten dro vi til Stian for å se «Big Trouble«. Madsen anbefalte denne, og jeg ble ikke skuffet, men heller ikke overbegeistret. Lett, morsomt med en kaoshandling som aldri lot filmen stå stille. 6/10.

Fikk endelig gleden av å treffe «Linda» i går. De som kjenner meg, kjenner historien. Unger og mjælk. Neida, gikk greit det ;)

Nå skal jeg ut å sykle med Stian. Han har planlagt å dra meg ut på langtur. Byrkjedalstunet er visstnok en av destinasjonene.
Pust ut, pust inn..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.