14 dager uten helg..

Ser på kalenderen at det har vært helg. Har en tendens til å bli meget like dager her ute. Helgens høydepunkt for de som liker det er sild(!!) og risgrøt til lunch. Jeg er en av de som ikke liker det. Andre store happenings i helgen er jo den alltid like overraskende øvelsen vi har på søndagene. Denne gangen fikk vi lov til å simulere skip på kollisjons kurs, med påfølgende mønstring i livbåt å greier. Super realistisk.. eller ikke. Viss jeg legger godviljen til nå så tror jeg det er et snev av «rett før helg» følelsen som kommer luskende. Har allerede begynt å trappe ned tempoet, prøve pakke bagen og smøre opp gledelåsen. Skal ikke stå på meg når helikopteret kommer.

Ha en fortsatt glitrende dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.