Endelig en mandag med god samvittighet. Det er ikke så ofte.

Mandag er tankens dag. Du våkner opp og tenker på hva helgen har gjort med deg og kroppen din. Vanligvis er det en del du har dårlig samvittighet for. Men den gang ei!

På lørdag dro Stian og meg på sykkeltur etter noen timers lesing. Var innom Vikeså, Gloppedalen, Byrkjedal, Høle og Ims. En tur på 11,4 mil. 23km/t i snitt. Det var ganske digg at Byrkjedalstunet hadde stengt slik at vi ikke fikk ny vannforsyning. Senere var Madsen, Zahlibaba og meg rundt i Sandnes og Stavanger. Kvelden fikk noen uheldige utspill.

Søndag var det igjen opp for ny sykkeltur. Denne gang var både Asgeir og Amund Ivar. Asgeir skal sykle Trondhjem-Oslo neste helg så dette er ikke smågutter. Sleit med å holde følge med gutta boys, men jeg kom meg i mål denne gangen også. 6 mil med 26km/t i snitt.
Resten av kvelden gikk med til lesing, kongerekespising og «The Mexican«. Filmen overrasket litt og ender på en 7-er. En svak en..

Norgesturnéen begynner å ta form. Nå er vi 4 bankers; Ping, Christin, Kjartan og meg. Supert som noen av oss ville sagt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.